Small Image With Sidebar

Hoofdgerecht Porties: 4 personen Ingrediënten 4 eetlepels olijfolie 2 uien 2 teentjes knoflook 3 courgettes 2 aubergines 2 paprika's 400 gram tomaten gepeld handje verse basilicum   Instructies  Versnipper de ui en knoflook. Verhit de olie in een grote pan en laat hierin de ui en knoflook garen op een laag vuurtje. Snijd de courgettes, aubergines en...

Hoofdgerecht Porties: 4 personen Ingrediënten 200 gram couscous 3 eetlepels olijfolie 250 gram vegetarische ham gerookt 6 tomaten 4 eetlepels tomatenketchup 1 theelepel kaneel 100 gram rucola 150 gram 30+ kaas blokjes   Instructies Bereid de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak de vegetarische ham in 4 minuten. Snipper...

Hoofdgerecht Porties: 4 personen Ingrediënten 4 vegetarische filets 400 gram krieltjes 3 eetlepels olijfolie of vloeibare margarine 600 gram roerbakmix 250 gram cherrytomaatjes 4 eetlepels shaslicksaus   Instructies Verwarm de oven voor en laat hierin de filets garen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kook de krieltjes in ongeveer 5 minuten gaar. Verhit de olie of...

  Hoofdgerecht Porties: 4 personen Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 ui 2 theelepels komijn 800 gram tomatenblokjes 800 gram bruine bonen (of andere bonen naar keuze) 6 kleine aardappelen 200 gram vegetarische balletjes 2 eetlepels peterselie grof gesneden   Instructies Verhit de olie in een pan. Snipper de ui en fruit deze in 2 minuten. Schep de komijn erdoor en...