OVERGEWICHT

Heeft u overgewicht (BMI 25-30) of obesitas (BMI >30) en wilt u graag afvallen? Door een voedingsadvies op maat, gericht op uw leefstijl en eetgewoonten is een dieet beter vol te houden. De diëtisten van DE DIETISTENPRAKTIJK begeleiden u bij deze leefstijlverandering en het vasthouden van u streefgewicht.

Overgewicht ontstaat als het lichaam langdurig meer energie (calorieën) binnenkrijgt dan het nodig heeft. Alles draait om de hoeveelheid calorieën die u eet en de hoeveelheid energie die uw lichaam verbruikt: de energiebalans. Als de balans doorslaat doordat u gedurende een langere tijd te veel eet en/of te weinig beweegt neemt uw gewicht toe.

U voelt zich het best bij een bepaald gewicht. Vaak is dat ook het gewicht dat goed is voor uw gezondheid. Een paar kilo meer is meestal geen probleem. Fors overgewicht echter wel. Dit geeft namelijk een grotere kans op hart- en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, artrose, een aantal vormen van kanker, slijtage van gewrichten en maagklachten. Ook kan het psychische klachten geven zoals depressiviteit, een negatieve lichaamsbeleving en een negatief zelfbeeld.

Bent u klaar voor een gezonder leven en wilt u definitief van uw overgewicht af? DE DIETISTENPRAKTIJK biedt een uniek en effectief programma waarin u gezond, verantwoord en blijvend uw overgewicht verliest. Door een op u afgestemd dieet en continue begeleiding van de diëtist raakt u snel de overtollige kilo’s kwijt.

DEFINITIEF VAN UW OVERGEWICHT AF?

Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek via de website of bel naar 06 11 67 74 98.