VOEDINGS- EN DIEETADVIES

Hoe kan ik op een verantwoorde en gezonde manier een aantal kilo’s kwijtraken? Wat moet ik na mijn training eten en/of drinken om zo optimaal mogelijk te herstellen? Is de insulinedosis wel goed ingesteld?

 

Dit is slechts een greep uit de vele vragen die u kunt voorleggen aan ons. Vragen op het gebied van voeding en gezondheid, maar ook ten aanzien van voeding en sport. DE DIETISTENPRAKTIJK kenmerkt zich door het leveren van voedingsadvies op maat, met aandacht en tijd voor uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met een multidisciplinair team van huisartsen, bewegingsdeskundigen, fysiotherapeuten en psychologen.

 

DE DIETISTENPRAKTIJK is meer dan een gewone diëtistenpraktijk. Naast voedingsadvies en dieetbehandeling besteedt DE DIETISTENPRAKTIJK veel aandacht aan kennisoverdracht en sport. Immers, vaak is een bepaald leefpatroon de oorzaak van een gezondheidsprobleem. Alleen als u zich bewust wordt van verkeerde gewoontes, kunt u een verandering tot stand brengen. Daarom biedt DE DIETISTENPRAKTIJK diverse programma’s en workshops aan om u zich bewust te laten worden van uw eigen (eet)gedrag. Kijk hiervoor bij aanbod.

 

In de regio Helmond, Eindhoven, Deurne, Asten, Gemert en omgeving zijn wij u graag van dienst met een gedegen voedingsadvies. Wij werken vanuit deze regio om u te begeleiden bij alle vragen over voeding, sport en gezondheid.

 

Wilt u weten of DE DIETISTENPRAKTIJK iets voor u kan betekenen? Kijk dan verder! Mocht uw vraag of probleem er niet tussen staan? Neem dan contact op met ons, want er is altijd een aanbod op maat te maken.