Lauwwarme couscoussalade

Hoofdgerecht

Porties: 4 personen

Chef Name: Food Network Kitchen Full Recipe Name: Couscous Salad with Tomatoes and Mint Talent Recipe: FNK Recipe: Food Network Kitchen’s Couscous Salad with Tomatoes and Mint, as seen on Food Network Project: Foodnetwork.com, CINCO/SUMMER/FATHERSDAY Show Name: How to Boil Water

Ingrediënten

 

Instructies

  • Bereid de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Verhit de olie in een pan en bak de vegetarische ham in 4 minuten.
  • Snipper ondertussen de uien en laat deze de laatste 2 minuten meebakken met de vegetarische ham.
  • Snijd de tomaten in blokjes en voeg toe aan de couscous. Voeg ook de tomatenketchup, vegetarische ham, uien en kaneelpoeder toe.
  • Schep tot slot de rucola door de lauwwarme salade en garneer met kaasblokjes.
Geen reactie's

Geef een reactie