16 dec Lauwwarme couscoussalade
Hoofdgerecht
Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 200 gram couscous
- 3 eetlepels olijfolie
- 250 gram vegetarische ham gerookt
- 6 tomaten
- 4 eetlepels tomatenketchup
- 1 theelepel kaneel
- 100 gram rucola
- 150 gram 30+ kaas blokjes
Instructies
- Bereid de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Verhit de olie in een pan en bak de vegetarische ham in 4 minuten.
- Snipper ondertussen de uien en laat deze de laatste 2 minuten meebakken met de vegetarische ham.
- Snijd de tomaten in blokjes en voeg toe aan de couscous. Voeg ook de tomatenketchup, vegetarische ham, uien en kaneelpoeder toe.
- Schep tot slot de rucola door de lauwwarme salade en garneer met kaasblokjes.
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.