VITALITEIT VOOR BEDRIJVEN

 

Ziekteverzuim terugdringen? Vitale medewerkers dankzij DE DIETISTENPRAKTIJK!

 

DE DIETISTENPRAKTIJK is gespecialiseerd om uw werknemers fitter en vitaler te maken. Is het ziekteverzuim binnen uw bedrijf hoog? Hebben werknemers vaak fysieke klachten en hebt u het idee dat de leefstijl van de werknemer hiermee te maken kan hebben? Neem dan contact op met DE DIETISTENPRAKTIJK. Wij bieden workshops, health checks, doorlichting van bedrijfsrestaurant, kookworkshops, individuele begeleiding en groepsbegeleiding aan. Daarnaast kunnen wij presentaties verzorgen om ziekteverzuim tegen te gaan en de leefstijl van uw werknemers te verbeteren. Kijk voor meer informatie op: www.ener-joy.nl.

 

DE DIETISTENPRAKTIJK streeft naar leefstijlverandering, wat zal leiden tot gedragsverandering en wat daardoor blijvend resultaat zal opleveren. Daartoe bieden wij professionele, klantvriendelijke begeleiding met een hoog kwaliteitsniveau. Wij werken bovendien samen met fysiotherapeuten, bewegingsdeskundige, psychologen en huis- en bedrijfsartsen.

 

Onderscheidend

 

In onze aanpak als diëtisten zijn wij vernieuwend en onderscheidend. Wij bieden professionele begeleiding en stemmen zowel voeding, mindset als beweging goed op elkaar af. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Diëtisten, de NVD.

DE DIETISTENPRAKTIJK is dan ook dé partij om met uw werknemers aan een gezonde en vitale leefstijl te werken!

 

Kenmerken programma’s DE DIETISTENPRAKTIJK

 

  • wordt op maat gemaakt en is dus gericht op de bedrijfscultuur, bedrijfssector, kantineaanbod, pauzemogelijkheden en werktijden die uw bedrijf hanteert
  • kan per individu, in groepen of per organisatie breed worden ingezet
  • kan enkel op voeding zijn gericht, maar ook voeding én beweging omvatten

 

Wilt u met DE DIETISTENPRAKTIJK het werkverzuim terugdringen en werken aan fitte en vitale werknemers? Neem dan contact op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek of ga naar www.ener-joy.nl voor meer informatie.