Leefstijlcoaching

Je leefstijl is jouw eigen way of life. Het is belangrijk dat je je gezond en vitaal voelt. Dat kan alleen als je leefstijl je daar ook ruimte voor geeft. Wil je een burnout voor zijn? Wil je je comfortabel in je lijf voelen? Een goede werk- privé balans? Energie om te doen wat je leuk vindt? Als je gewoontes wilt doorbreken maar je weet niet hoe en/of je stuit op innerlijke weerstand en/of wilt graag advies, dan kan leefstijlcoaching jou helpen.

  • Coaching omtrent voeding, beweging, ontspanning, mind-set, eigen regie, ontspanning, werk-privé balans, en het functioneel om kunnen gaan met emoties.
  • Een duurzame gezonde en vitale leefstijl d.m.v. een holistische aanpak.
  • Aanpakken van vaste gewoontes en patronen, stapje voor stapje
  • Bewust worden van je belemmeringen en kernkwaliteiten zodat je je weerstand tot verandering kunt doorbreken en je idealen kunt bereiken.
  • Anders gaan ervaren d.m.v. het snel wisselen van denken, voelen en willen.
  • Inzicht in jouw huidige en gewenste situatie d.m.v. De Leefstijl-en Voedingsanalyse.
  • Informatie die afgestemd is op jouw vraag.
  • Samen een concreet en haalbaar plan maken.

Cool

CooL staat voor Coaching op Leefstijl en is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) die wordt uitgevoerd door één professional: de leefstijlcoach. De interventie is gericht op het stapsgewijs verbeteren van het leefpatroon om zo een duurzame verandering van de leefstijl te realiseren. Het uiteindelijke doel van de interventie is het bewerkstelligen van gewichtsverlies, het verbeteren van de lichamelijke fitheid, het realiseren van gezondheidswinst en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Wanneer is CooL iets voor jou?

Heb je diabetes type 2 of een hoog risico hierop? Misschien zit het wel in de familie? Of heb je een hart- of vaatziekte of loop je de kans om dit te krijgen? Of ben je te zwaar? Dan kun je ook zelf jouw gezondheid verbeteren door jouw leefstijl aan te passen. Misschien heb je dat al geprobeerd, maar vind je het moeilijk? Een leefstijlcoach kan je daarbij helpen.