Large Image With Sidebar

Maaltijdsoep Porties: 4 personen   Ingrediënten Olijfolie 2 uien, gesnipperd 2 rode paprika’s, in stukjes gesneden 4 kleine aardappels, in kleine blokjes gesneden 3 teentjes knoflook, fijngehakt Paprikapoeder 2 theelepels gemalen komijn Mespuntje chilipoeder 2 blikken gepelde tomatenblokjes 1 blikje tomatenpuree 4 dl water 2 blikken kidneybonen   Instructies...

Hoofdgerecht/ bijgerecht Porties: 4 personen 20 minuten bereidingstijd     Ingrediënten 200 gram volkoren couscous 6 bosuitjes 1 limoen 1 komkommer 15 gram verse munt 15 gram verse peterselie 15 gram verse koriander 8 trostomaten 100 gram feta   Instructies Bereid de couscous volgens de verpakking. Snijd vervolgens de...

Vleesvervanger Porties: 4 personen; 10 tot 12 groentekoekjes 20 minuten bereidingstijd Voor deze groentekoekjes kun je alle restjes groenten gebruiken die nog in de koelkast liggen. Door verschillende kruiden en specerijen te gebruiken kun je eindeloos variëren. Ingrediënten 6 eieren 6 eetlepels volkorenmeel Kruiden naar keuze (bijvoorbeeld paprikapoeder,...

Dressing   Ingrediënten ½ eetlepel honing 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel wittewijnazijn 4 eetlepels extra vierge olijfolie Peper   Instructies Meng de honing met de mosterd, wittewijnazijn, olijfolie en de peper. Deze dressing is ongeveer een week houdbaar in de koelkast.   Bron: Eet als een expert, I’m a...

Dressing   Ingrediënten 1 avocado 2 eetlepels extra vierge olijfolie Sap van 1 citroen 1 teentje knoflook Peper   Instructies Pureer de avocado met 2 eetlepels olijfolie, sap van 1 citroen, geperste knoflook en een mespunt peper. Deze dressing is ongeveer twee dagen houdbaar in de koelkast,...