Pasta pesto

Hoofdgerecht

Porties: 4 personen

25 minuten bereidingstijd

 pasta pesto

Ingrediënten

  • Olijfolie
  • 300 gram volkorenpasta
  • 400 gram kipfilet
  • 600 gram spinazie
  • 400 gram cherrytomaten
  • 6 eetlepels pesto (zie recept onder het kopje ‘dressings’)
  • 1 lente- uit in ringetjes

 

Instructies

  • Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Snijd de kipfilet in blokjes, verhit olijfolie in de pan en bak de kipfilet even kort.
  • Voeg de spinazie toe en laat dit slinken.
  • Halveer de cherrytomaten en bak deze een kort mee.
  • Voeg de gekookte pasta en pesto toe en meng dit goed door elkaar.
  • Garneer met rauwe lente ui.

 

Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016)

Geen reactie's

Geef een reactie