23 dec Noedels met zalmspiesen en wokgroente
Hoofdgerecht
Porties: 2 personen
Ingrediënten
- 60 gram noedels, onbereid
- 2 zalmmoten
- 4 spiesen
- ½ paprika
- ~ 1/3 courgette
- 2 sjalotjes
- 400 gram wokgroente
Instructies
- Snijd iedere zalmmoot in 6 stukken.
- Schil de sjalotten en halveer ze. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukken. Was de courgette en snijd in schijven.
- Steek de zalmstukjes met de sjalotten, paprika en courgette afwisselen op de spiesen.
- Bak de zalmspiesen in een pan met een scheutje olie of laat ze gaar worden in een ovenschaal in de oven (ongeveer 15 minuten op 180 graden Celsius).
- Kook intussen de noedels volgens de bereidingswijze op verpakking en bereid de wokgroente in een wokpan.
- Serveer de noedels, met daarover de wokgroente en bovenop de zalmspiesen op een bord.
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.