Cannellinibonen met tomaat en boerenkool

Porties: 2 personen

Cannellinibonen

Ingrediënten

  • 300 gram boerenkool
  • 250 gram cannellinibonen
  • 390 gram tomatenblokjes met knoflook
  • 1 rode ui
  • 100 ml magere melk
  • 2 eetlepels Dijon mosterd
  • 70 gram tomatenpuree
  • Cayennepeper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • zout naar smaak

 

Instructies

  •  Maak de saus met de volgende ingrediënten: melk, Dijon mosterd, tomatenpuree en cayennepeper. Voeg eventueel nog zout naar smaak toe.
  • Snijd vervolgens de rode ui in halve maantjes.
  • Fruit de ui in de eetlepel olijfolie.
  • Voeg vervolgens de (uitgelekte) cannellinibonen toe om ze kort even op te warmen.
  • Voeg daarna de boerenkool toe en hussel goed door elkaar. De boerenkool zal gaan slinken.
  • Voeg tot slot de tomatenblokjes en saus toe en hussel het geheel goed door elkaar.
Geen reactie's

Geef een reactie