22 dec Cannellinibonen met tomaat en boerenkool
Porties: 2 personen
Ingrediënten
- 300 gram boerenkool
- 250 gram cannellinibonen
- 390 gram tomatenblokjes met knoflook
- 1 rode ui
- 100 ml magere melk
- 2 eetlepels Dijon mosterd
- 70 gram tomatenpuree
- Cayennepeper
- 1 eetlepel olijfolie
- zout naar smaak
Instructies
- Maak de saus met de volgende ingrediënten: melk, Dijon mosterd, tomatenpuree en cayennepeper. Voeg eventueel nog zout naar smaak toe.
- Snijd vervolgens de rode ui in halve maantjes.
- Fruit de ui in de eetlepel olijfolie.
- Voeg vervolgens de (uitgelekte) cannellinibonen toe om ze kort even op te warmen.
- Voeg daarna de boerenkool toe en hussel goed door elkaar. De boerenkool zal gaan slinken.
- Voeg tot slot de tomatenblokjes en saus toe en hussel het geheel goed door elkaar.
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.