17 dec Salade van kalkoenfilet, paddenstoelen en tofu
Hoofdgerecht
Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 400gram tofu
- 400gram kalkoenfilet in reepjes gesneden
- 200gram shiitake paddenstoelen in reepjes gesneden
- 200gram lente-uitjes in ringen gesneden
- 120gram lijnzaad
- 2eetlepel gember in stukjes gehakt
- 6eetlepels olijfolie
- 6eetlepels rijstazijn
- 6eetlepels sojasaus
- zwarte peper
Instructies
- Bak de tofu in olijfolie in een pan. Snijd vervolgens de tofu in blokjes.
- Bak de kalkoenfilet in de overgebleven olijfolie en kruid met zwarte peper en gember.
- Voeg de shiitake paddenstoelen en lente-uitjes toe.
- Voeg het lijnzaad toe en meng alles door elkaar.
- Meng de rijstazijn en sojasaus en sprenkel dit over het gerecht.
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.