Large Image

Kruidenmixen   Ingrediënten 1 eetlepel gedroogde peterselie 1 eetlepel gedroogde basilicum 1 eetlepel gedroogde oregano ½ theelepel gedroogde rozemarijn ½ theelepel gedroogde tijm   Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016) ...

Kruidenmixen   Ingrediënten 1 eetlepel djinten (komijnpoeder) 2 theelepels kerrie 1 theelepel ketoembar (korianderpoeder) 1 theelepel djahe (gemberpoeder) 1 theelepel koenjit (kurkuma)   Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016) ...

Kruidenmixen   Ingrediënten 1 eetlepel gedroogde koriander 2 theelepels komijn 1 theelepel nootmuskaat 1 theelepel kardamom ½ theelepel chilipoeder ½ theelepel kaneel   Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016) ...

Vleesvervanger Porties: 4 personen (20- 24 stuks) 1 nacht weektijd + 20 minuten bereidingstijd     Ingrediënten 150 gram gedroogde kikkererwten 2 tenen gesneden knoflook ½ gesneden rode peper Sap van 1 citroen Handje verse peterselie Handje verse koriander 3 theelepels komijnpoeder Scheutje olijfolie Peper 1- 2 eetlepels volkorenmeel   Instructies Zet de avond van tevoren de kikkererwten in de week...

Vleesvervanger Porties: 4 personen Ingrediënten  1 blik kikkererwten ½ paprika 1 rode ui 1 teen knoflook 60 gram boerenkool of spinazie 2 eieren Peper 1 eetlepel ras el hanout 50 gram havermout Olijfolie   Instructies Spoel de kikkererwten af en laat ze goed uitlekken. Dep ze goed droog met een theedoek. Maal de kikkererwten, niet al te fijn, in een...